HR är i allra högsta grad - Juridik. Därför lanserar vi nu vår tjänst myHR Juridik

Nu kan vi erbjuda en komplett ''fullservice'' tjänst där våra kunder får tillgång till både HR-partners och jurister som både proaktivt och vid brådskande behov kan hjälpa till med områden inom t.ex arbetsrätts, arbetsmiljö, avtalsrätt samt pension och försäkringar. Utöver rådgivning, biträdande, operationellt och strategiskt stöd genomför vi utbildningar i "praktiskt juridik" - för icke juristen, inom det arbetsrättsliga området.

Nu kan vi erbjuda en komplett "fullservice" tjänst där våra kunder får tillgång till både HR-partners och jurister som både proaktivt och vid brådskande behov kan hjälpa till med områden inom t.ex arbetsrätts, arbetsmiljö, avtalsrätt samt pension och försäkringar. Utöver rådgivning, biträdande, operationellt och strategiskt stöd genomför vi utbildningar i "praktiskt juridik" - för icke juristen, inom det arbetsrättsliga området.

Vi har paketerat kostnadseffektiva lösningar och upplägg för att förenkla vardagen för dig som arbetsgivare, chef och HR. Om du är intresserad av att veta mer så är du välkommen att kontakta oss via mail: info@actinghr.se.

Välkommen!
Team Acting HR!