HR dagen

Kom och besök vår monter på HR dagen i Stockholm!

Den 17:e november ställer vi ut på Münchenbryggeriet i Stockholm då HR dagen går av stapeln.

Vi hälsar er varmt välkomna till en heldag där ni får möjlighet att träffa en rad intressanta utställare samt lyssna till ett flertal inspirerande föredrag.

Allt sker i en härlig miljö med god mat och utmärkt service. På plats hålls en mässa med utställande företag som alla vänder sig till er som arbetar med personalansvar på företag i regionen. Under dagen kan ni lyssna till föredrag som förhoppningsvis ger er nya tankar att ta med hem till er arbetsplats.

Dagen, inklusive måltider, är helt kostnadsfri för er som anmäler er som besökare. HR-Dagen inleds med er ankomst kl 09.00, då även mässan öppnar. Detta är ett unikt tillfälle för er som arbetar med personal att tillbringa en både rolig och lärorik dag tillsammans med kollegor och leverantörer till branschen.

Anmäl dig här

Personer sitter och talar med varandra

DAGENS PROGRAM

 • 09.00 MÄSSAN ÖPPNAR
  Kaffe/te och smörgås serveras i mässlokalen
 • 09.45 FÖRELÄSNINGARNA STARTAR
 • 12.00 LUNCH
  Mässan stänger
 • 12.45 MÄSSAN ÖPPNAR IGEN
  Kaffe/te serveras i mässlokalen
 • 3.15 EFTERMIDDAGENS FÖRELÄSNINGAR STARTAR
  Se detaljerat schema på sida 4-5
 • 14.15 AVSLUTNING I MÄSSAN
  Utlottning/dragning av fina vinster
 • 14.30 MÄSSAN STÄNGER

FÖRELÄSNINGAR

I SALEN ”NOBELTERASSEN”

 • 09.45 – 10.10 FLEX APPLICATIONS
  Digital HR – vad vinner ni på att samla alla verktyg i ett och samma system? Har ditt företag fått nog av papperskrångel, dubbelarbete och system som inte synkar med varandra? Nyckeln är att låta personaladministrationen bli 100 procent digital – och samla den på ett och samma ställe. Välkommen att lära dig mer om vår sömlösa helhetslösning Flex HRM och hur den kan underlätta vardagen för dig och dina kollegor.
 • 10.30 – 10.55 MY-E-HEALTH
  Hur kan ni minska sjukskrivningar, öka lönsamhet och välmående? My-E-Health jobbar förebyggande för att arbetsplatsen ska vara fortsatt hållbar – både mänskligt och ekonomiskt. Vår modell/metod hjälper er enkelt och snabbt att mäta ROI i förhållande till sjukskrivningar.
 • 11.25 – 11.50 BRILLIANT FUTURE
  Det är nu du som arbetsgivare måste agera – innan alla säger upp sig Folk byter jobb som aldrig förr. Just nu råder arbetstagarens marknad. Brilliants data visar starka samband mellan medarbetarnas energi och i förtroendet för ledningsgrupperna. Hur säkerställer vi att organisationer och ledare arbetar för att behålla och attrahera nya talanger på en arbets- marknad som är mer rörlig än någonsin? David Wilhelm från Brilliant ger avgörande tips till chefer och ledningsgrupper för att behålla medarbetarna i det nya arbetslandskapet.
 • 13.15 – 13.40 EPASSI
  EPASSI – LUNCHKORT OCH FRISKVÅRD Hur gör man för att bidra till ett ökat välmående bland medarbetarna på ett enkelt sätt samtidigt som man bygger en företagskultur som andas friskvård och gemenskap? Vi ger dig tipsen på hur arbetsgivare både kan spara tid, pengar och energi och få nöjdare medarbetare på köpet.
 • 13.50 – 14.15 HOGIAGRUPPEN
  Vi vill från Hogias sida gärna berätta om de trender vi ser inom HR och administration. Hur ser framtiden ut med AI? Vilka krav kommer från medarbetarna på system för ex utlägg, tidrapportering och förmåner? Förändras experternas roll inom HR och Lön komplexitet, status eller innehåll? Dessutom är Employer Branding något som är en medveten kraft hos varje företag – kan digitalisering och förenklad administration ha en positiv effekt för ditt företag?

FÖRELÄSNINGAR

I SALEN ”LINDGREN”

 • 09.45 – 10.10 SUMMIT
  Deciphering Leadership’s Hidden Dark Traits Ever wondered why certain leaders succeed while others fail? Dive deep into the world of ’dark personality traits’ - hidden culprits behind leadership missteps. Discover the Hogan Assessment, your key to decode these traits, refine executive hiring, and craft stellar leaders. Join us for a pivotal 25-minute session that can reshape your HR perspective. Grasp these insights, elevate your HR strategy, and see your organization truly flourish.
 • 10.30 – 10.55 UNIVERSUM
  5 konkreta tips till bättre kompetensförsörjning Svårt att rekrytera? Svårt att behålla? Här får du 5 konkreta tips som gör livet lättare.
 • 11.25 – 11.50 PRODIA
  Prodia tar en djupdykning in i hur missbruket faktiskt ser ut på våra arbets- platser idag. Positiva drogtester har ökat 150 % de senaste 10 åren och fler än 80 % av alla med ett missbruk har ett arbete att gå till – din arbetsplats är sannolikt inget undantag. Ett pågående missbruk skapar ohälsa, en otrygg arbetsmiljö, stora dolda kostnader och ofta skadat varumärke. Vi reder ut vilka skyldigheter, rättigheter och möjligheter du som chef har inom arbetsplatsdrogtestning och det viktigaste av allt: hur friska arbets- platser med friska kollegor skapas – något vi på Prodia har över 25 års erfarenhet av.
 • 13.15 – 13.40 VISMA ENTERPRISE
  Agda PS nästa generations lönesystem Visma presenterar sitt flexibla lönesystem Agda PS. Med Agda PS som system växlar ni upp en nivå vilket kommer göra stor skillnad i er vardag, ni får automatiserade processer med modernaste tekniken för såväl integrationer som i det dagliga arbetet. Var fjärde privat- anställd får sin lön genom Agda PS, de gör oss till ett av de mest använda systemen i landet.
 • 13.50 – 14.15 NETIGATE
  Så bygger du en medarbetarfokuserad kultur. Under denna föreläsning delar Netigate insikter om faktorer som driver engagemang på arbetsplatsen. Vi har undersökt dagens utmaningar för arbetsgivare och ger konkreta förslag på hur du skapar en medarbetar- fokuserad kultur. Få insikter om problemområden och praktiska tips för att lyckas!

UTSTÄLLARE PÅ MÄSSAN